WOK-INN AMSTERDAM

WOK-INN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok-inn Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 21:06 Top service!
10 aug 2022 om 11:02 Super lekkere eten! Zeer hoge kwaliteit we zijn super tevreden over het eten en de service snelle bezorging en genoeg inhoud. Wij gaan hier zeker vaker bestellen
9 aug 2022 om 20:28 Bij de bestelling werd aangegeven 47 min.het heeft 90 min geduurd Het eten was top en goed warm
9 aug 2022 om 19:31 Eten super, wel lang wachten helaas
9 aug 2022 om 9:30 Bezorging was goed, sympathieke bezorger. Eten was smakelijk. Pluim!
8 aug 2022 om 17:23 2,5 uur gewacht + verkeerd.
5 aug 2022 om 14:48 The food was almost 1/2 hour late. We ordered poke bowls but appart from the rice and the carrot there was nothing else in common with poke. I ordered a tuna one and got tuna from a tin, no sauce, no soya beans, etc.....
3 aug 2022 om 10:07 De uitermate smakelijke maaltijd werd nog heet bezorgd. Het was genoeg voor 2 maaltijden. Ik ga dit zeker opnieuw bestellen.
1 aug 2022 om 20:23 Goed gegeten en vriendelijke bezorger
1 aug 2022 om 11:21 Prima wok, maar bezorgen duurt langer dan aangegeven. Neem ook geen extra groenten of topping erbij, want hiervan wordt heel weinig toegevoegd en is die 1 of 2 euro extra niet waard.
31 jul 2022 om 21:06 Vaste klant eten was zoals gewoonlijk topp
30 jul 2022 om 23:06 Lekker warm en vers gegeten alweer. Een van de beste wok in Amsterdam.