WOK-INN AMSTERDAM

WOK-INN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1793 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok-inn Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 14:29 Beste wok van Amsterdam, heb een gezonde verslaving hier. Nooit problemen met eten en versheid of bezorging.
17 mei 2022 om 20:45 Lekker en op tijd!
16 mei 2022 om 10:27 Heerlijk eten. zeker een aanrader
15 mei 2022 om 7:09 Altijd toppp
8 mei 2022 om 23:19 Ik had een wok besteld waarbij ik kon kiezen 1 Daarin zat Mijn geselecteerd wortel niet in 2 ik heb geen ei er in gekozen ik heb erna nogmaals voor de zekerheid gebeld en er zat alsnog ei In 3 op de bodem van mijn bakje zat een cashewnoot!
8 mei 2022 om 22:28 Heerlijke eten en zeker een aanrader !!
7 mei 2022 om 19:34 Ik ben verslaafd aan Wok geraakt hier. Zoals altijd warm en vers ontvangen en lekker op smaak.
6 mei 2022 om 20:45 Lekker gegeten en redelijk snelle service.
5 mei 2022 om 21:27 Wokk was weer lekker en was snel ready. Top!
4 mei 2022 om 22:54 Ruim 1,5 gewacht en wok was niet compleet miste beide gebakken knoflook! Maar goed kan gebeuren, wok was wel lekker en in no time op
4 mei 2022 om 22:11 Was echt heerlijk, Allahuma barek.
4 mei 2022 om 14:58 The food was horrible in taste. There was a bowl of rice with row vegetables dipped in sugar syrup. Please start making it bit flavorful. Spent about 20 EUR for 2 bowls, and money went down the drain we felt.